Kuninkojankaari 26B 20320 Turku p. 0400 717108     

Eläinlääkärit

Eläinlääkäripalvelu Valossa toimii yhteistyössä kaksi eläinlääkäriä, Saara Lindqvist ja Aino Virkki. Yhteistyömme alkoi opiskellessamme Helsingin eläinlääketieteellisessä tiedekunnassa samalla vuosikurssilla. Aloitimme eläinlääkärin työt vuonna 2012 ja työskentelimme aluksi kunnaneläinlääkärin viransijaisina eri puolilla Suomea, esimerkiksi Keski-Suomessa, Satakunnassa ja Lapissa. Kunnaneläinlääkäreinä olemme hoitaneet niin pieneläimiä kuin hevosia ja suuria kotieläimiäkin. Haave omasta vastaanotosta johti Eläinlääkäripalvelu Valon perustamiseen vuonna 2016.

Eläinlääkäreinä olemme työskennelleet yhdessä jo yli neljän vuoden ajan ja sinä aikana meille on muovautunut ajatus yhteisestä tavasta tehdä työtä ja palvella asiakkaita eläinystävineen. Eläinlääkäreinä haluamme olla helposti lähestyttäviä ja tarjota laadukasta kiireetöntä palvelua, aina eläimen paras etusijalla.

Haluamme vaikuttaa eläinten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen päivittäisessä työssä. Tavoitteenamme on edistää erityisesti koirien ja kissojen elämänlaatua useilla eri tavoilla. Haluamme auttaa onnellisten kumppanuussuhteiden syntymistä ja säilymistä eläinten ja ihmisten välillä. Ennaltaehkäisevä hoito ja sen kautta eläinten hyvinvoinnin lisääminen on tärkeimpänä tähtäimessämme.

eläinlääkäri turussa

elainlaakari-valo-turussa