Kuninkojankaari 26B 20320 Turku p. 0400 717108     

Eläinlääkärit

Eläinlääkäripalvelu VALOssa toimii yhteistyössä kaksi eläinlääkäriä, Saara Lindqvist ja Aino Virkki. Olemme aloittaneet eläinlääkärin työt vuonna 2012 ja sen jälkeen työskennelleet kunnaneläinlääkärin viransijaisuuksia tehden eri puolilla Suomea, esimerkiksi Keski-Suomessa, Satakunnassa ja Lapissa. Kunnaneläinlääkäreinä olemme hoitaneet niin pieneläimiä kuin hevosia ja suuria kotieläimiäkin.

Ystävystyimme opiskellessamme Helsingin eläinlääketieteellisessä tiedekunnassa samalla vuosikurssilla. Eläinlääkäreinä olemme työskennelleet yhdessä kahden vuoden ajan ja sinä aikana meille on muovautunut ajatus omasta hyvältä tuntuvasta tavasta tehdä työtä. Meille on kehittynyt tiivis yhteistyö ja tapa käyttää hyväksi toimivaa parityöskentelyä. Haluamme jatkaa tätä tapaa toimia omalla vastaanotollamme aina kun se on mahdollista. Näin ollen asiakkaan on mahdollista saada potilastapauksesta useimmiten kahden eläinlääkärin arvio samalla käynnillä.

Haluamme vaikuttaa omalla panoksellamme eläinten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen päivittäisessä työssä. Tavoitteenamme on edistää erityisesti koirien ja kissojen elämänlaatua useilla eri tavoilla ja olla osaltamme auttamassa onnellisten kumppanuussuhteiden syntymistä ja säilymistä eläinten ja ihmisten välillä. Näin ollen haluamme olla eläinlääkäreinä helposti lähestyttäviä ja antaa laadukasta palvelua, johon kuuluu kokonaisvaltainen lemmikin terveyden ja hyvinvoinnin arviointi sekä niitä edistävien neuvojen antaminen aina tapauskohtaisesti.

eläinlääkäri turussa

elainlaakari-valo-turussa