Kuninkojankaari 26B 20320 Turku p. 0400 717108     

Myymälä

Osana lemmikkien hyvinvoinnin edistämistä haluamme tarjota lemmikeille ensiluokkaista ravintoa ja hoitotuotteita.

Eläinlääkäripalvelu VALOn odotustilassa on pieni myymälä, jossa myymme parhaiksi toteamiamme tuotteita ja tarvikkeita pohjautuen omaan kokemukseemme eläinlääkäreinä ja koiranomistajina. Päivittäiseen hoitoon tarkoitettuja eläinlääkärin näkökulmasta valittuja tuotteita löytyy erilaisiin tarpeisiin.

Virbac HPM

Myymme koirille ja kissoille runsasproteiinista päivittäisruokaa, joka soveltuu erityisen hyvin niiden luonnolliseen ravinnon tarpeeseen. Katsomme ravinnon olevan niin merkittävä osa eläinten hyvinvointia, että haluamme tarjota mahdollisuuden ostaa laadukasta ruokaa päivittäiseen käyttöön suoraan eläinlääkäriltä. Virbac HPM koiran- ja kissanruoka on erityisen maistuvaa ja tuotteen hinta-laatusuhde on hyvä. Koirien kuivaruokanappulaa löytyy kahdessa eri koossa, jolloin voit valita koirallesi sopivan kokoisen nappulan. Tervetuloa maistiaisille!

Myymälän aukiolo

Myymälämme on avoinna aina paikalla ollessamme. Ruokasäkkien noudot järjestetään sovitusti toiveenne mukaan pääsääntöisesti ma, ke ja pe klo 8.30−16.30 välillä, ti ja to klo 10−18 välillä.

Tilaukset

Meidän kauttamme saa tilattua myös Hill’sin ja Specificin päivittäis- ja reseptiruokia. Ilmoita tilauksessasi ruuan laatu (esimerkiksi Hill’s j/d), pakkauskoko ja säkkien/märkäruokalaatikoiden lukumäärä sekä toivottu noutoajankohta.

Myös Virbacin ruokien tilauksia otamme vastaan mielellämme etukäteen, jolloin varmistat haluamasi tuotteen saatavuuden.

Tilauksen voi tehdä sähköpostilla info@elainlaakarivalo.fi tai numeroon 0400 717108.

 

hinnasto