Kuninkojankaari 26B 20320 Turku p. 0400 717108     

Pienet toimenpiteet

Eläinlääkäripalvelu VALOn keskeisiä periaatteita on turvata lemmikin kokonaisvaltainen hoito ja hyvinvointi, jossa säännölliset hoitotoimenpiteet sujuvat lemmikin ja omistajan kesken ongelmitta. Neuvomme mielellämme lemmikin käsittelyyn liittyvissä asioissa käyntien yhteydessä.

Suoritamme vastaanotolla pieniä toimenpiteitä, jotka eivät tahdo onnistua kotona lemmikin kanssa syystä tai toisesta. Toimenpiteen yhteydessä voidaan neuvoin pyrkiä parantamaan pienten hoitotoimenpiteiden onnistumista kotona, mikäli omistajan niin toivoo.

Leikkaamme koirien kynsiä säännöllisenä palveluna, jonka tavoitteena voi olla siirtyminen vähitellen kotona tapahtuvaan kynsienleikkaukseen. Yksittäisiä kertoja kynsienleikkausta voidaan tarvita esimerkiksi silloin, kun koira on hoidossa yli viikon ajan.

Muita pieniä, mutta joskus kotona haastavia, toimenpiteitä ovat esimerkiksi punkin poistaminen, korvien puhdistaminen tai takkujen poisto. Meillä on mahdollista suorittaa takkujen ajelua tai karvapeitteen kevennystä myös rauhoituksessa itse tehtynä tai eläinlääkärin toimesta.

Suoritamme anaalirauhasten tyhjennystä lyhyenä vastaanottokäyntinä. Anaalirauhasten tyhjennystä suosittelemme tehtäväksi vain eläinlääkärissä tai vain eläinlääkäriltä saatujen ohjeiden mukaan.

Myymälästämme löydät parhaiksi testaamamme punkinpoistovälineen ja kynsisakset helpottamaan kotona tehtäviä hoitotoimenpiteitä.

eläinlääkäri pienet toimenpiteet kuten kynsien leikkaus tai anaalirauhasten tyhjennys