Eläinlääkärit

Eläinlääkäripalvelu Valossa toimii yhteistyössä kaksi eläinlääkäriä, Saara Virta ja Aino Virkki. Yhteistyömme alkoi opiskellessamme Helsingin eläinlääketieteellisessä. Aloitimme eläinlääkärin työt vuonna 2012 ja työskentelimme aluksi kunnaneläinlääkärin viransijaisina eri puolilla Suomea, esimerkiksi Keski-Suomessa, Satakunnassa ja Lapissa. Haave omasta vastaanotosta ja kotikäyntien tarjoamisesta johti Eläinlääkäripalvelu Valon perustamiseen vuonna 2016.

Eläinlääkäreinä olemme työskennelleet yhdessä jo vuodesta 2013. Meille on muovautunut tiivis yhteistyö sekä parhaaksi katsomamme tapa palvella asiakkaita eläinystävineen. Haluamme, että meitä on helppo lähestyä. Tarjoamamme palvelu on kiireetöntä ja välitöntä, aina eläimen paras etusijalla.

Haluamme vaikuttaa eläinten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen päivittäisessä työssä. Tavoitteenamme on edistää erityisesti koirien ja kissojen elämänlaatua useilla eri tavoilla. Haluamme auttaa onnellisten kumppanuussuhteiden syntymistä ja säilymistä eläinten ja ihmisten välillä. Ennaltaehkäisevä hoito ja sen kautta eläinten hyvinvoinnin lisääminen on tärkeimpänä tähtäimessämme.