Tärkeä tiedotus!

Kätemme ovat tavallista enemmän sidottuna potilaisiin poikkeustilanteen vuoksi. Yhteydenottopyyntöja ja varauksia voi tehdä myös sähköpostitse info@elainlaakarivalo.fi tai tekstiviestillä, jos et löydä nettiajanvarauksesta sopivaa aikaa. Kiireisessä asiassa jätä viesti puhelinvastaajaan. Olemme sinuun yhteydessä heti kun mahdollista.

Käynnillä noudatetaan vähintään 1-2 metrin etäisyyttä ihmisten välillä, joten omistaja pääsee vastaanottohuoneen puolelle seuraamaan käyntiä etäämmältä.

Teemme eläimelle käynnistä mahdollisimman mukavan. Koira-potilasta varten varaathan mukaan oikein runsaasti pehmeitä, helposti nieltäviä herkkupaloja. Nälkä auttaa koiraa kiinnostumaan herkuista jännittävässäkin tilanteessa, joten aamuruuan väliin jättäminen kannattaa.

Pyydämme, että käytätte käsidesiä tullessanne ja poistuessanne vastaanotolta. Virallisen ohjeistuksen mukaan eläimellä tulisi olla mukana vain yksi saattaja. Vastaanotolle saa tulla vain täysin terveenä ja oireettomana. Ulkomaanmatkan jälkeen ethän tule vastaanotolle 14 päivän sisällä. Saat tarvittaessa peruuttaa käynnin samanakin päivänä ilman kuluja.

Pahoittelemme tilannetta ja toivomme ymmärrystä yhteisen hyvän nimissä.
Toivottavasti pääsemmme palaamaan normaaliin arkeen nopeasti!

 

Eläinlääkäripalvelu Valo on vuodesta 2016 toiminut kahden eläinlääkärin vastaanotto. Keskitymme tarjoamaan laadukasta ja kiireetöntä terveydenhuoltoa ja perustason sairaudenhoitoa lemmikeille. Meillä eläinlääkäri on läsnä jokaisella käynnillä alusta loppuun asti. Lisäksi vastaamme itse puhelimeen, joten soittaessasi meille saat puhua suoraan eläinlääkärin kanssa.

Vastaanottomme sijaitsee Turun Liljalaaksossa lähellä Kuninkojan liikekeskittymää. 

Tarjoamme myös kotikäyntejä Turun ja lähikuntien alueella.

Lämpimästi tervetuloa!

Turkulainen eläinlääkäri VALO facebookissa

Ajankohtaista


Eläinlääkäri Saara Virta on äitiyslomalla 14.9. alkaen. Tänä aikana emme tee hammashoitoja, muuten toiminta jatkuu normaalisti.

Varauskalenteriin on jätetty tilaa kotikäynneille, joten kannattaa olla yhteydessä niiden osalta, vaikka viikko näyttäisi täydeltä.