Pienet toimenpiteet

Eläinlääkäripalvelu VALOn keskeisiä periaatteita on turvata lemmikin kokonaisvaltainen hoito ja hyvinvointi, jossa säännölliset hoitotoimenpiteet sujuvat lemmikin ja omistajan kesken ongelmitta. Neuvomme mielellämme lemmikin käsittelyyn liittyvissä asioissa käyntien yhteydessä.

Suoritamme vastaanotolla pieniä toimenpiteitä, jotka eivät tahdo onnistua kotona lemmikin kanssa syystä tai toisesta. Toimenpiteen yhteydessä voidaan neuvoin pyrkiä parantamaan pienten hoitotoimenpiteiden onnistumista kotona.

Leikkaamme koirien kynsiä yksittäisiä kertoja, kun tavoitteena on siirtyminen kotona tapahtuvaan kynsienleikkuuseen tai löytää muu pidempiaikainen ratkaisu sujuvaan kynsienleikkuuseen.

Muita pieniä, mutta joskus kotona haastavia, toimenpiteitä ovat esimerkiksi punkin poistaminen tai takkujen poisto. Meillä on mahdollista suorittaa takkujen ajelua tai karvapeitteen kevennystä myös rauhoituksessa eläinlääkärin toimesta.

Suoritamme anaalirauhasten tyhjennystä lyhyenä vastaanottokäyntinä. Anaalirauhasten tyhjennystä suosittelemme tehtäväksi vain eläinlääkärissä tai vain eläinlääkäriltä saatujen ohjeiden mukaan.

eläinlääkäri pienet toimenpiteet kuten kynsien leikkaus tai anaalirauhasten tyhjennys