Sairaudenhoito

Tarjoamme vastaanotolla perustason sairaudenhoitoa koirille ja kissoille. Hoidamme yksinkertaisia tulehdussairauksia, kuten iho-, korva- ja silmätulehduksia sekä anaalirauhastulehduksia. Autamme myös pienten tapaturmien satuttua eli hoidamme esimerkiksi kynsivammoja. Muita tavallisia vaivoja eläimillä on esimerkiksi ihopatit, suun alueen vaivat sekä ontumat, joita voimme arvioida ja tutkia sekä hoitaa itse tai tarvittaessa ohjata klinikkahoitoa vaativat tapaukset sopivalle pieneläinklinikalle.

Veri– ja ihokudosnäytteitä voimme tutkia ulkoisia laboratoriopalveluita käyttäen. Verinäytteiden tulokset valmistuvat tavallisesti seuraavana päivänä.

Arvioimme puhelimessa hoidontarpeen kiireellisyyttä ja potilaan tutkimuksissa tarvittavaa välineistöä. Akuutisti huonokuntoisiksi menneet potilaat ohjaamme klinikalle, jossa on kuvantamismahdollisuus ja valmius tutkia verinäytteet saman päivän aikana. Ohjeistamme puhelimessa hoitoon hakeutumisesta mielellämme.

Mikäli epäröit esimerkiksi ikääntyneen lemmikin kohdalla hoidon ja eutanasian välillä, voitte tulla arviokäynnille. Käynti järjestyy pääsääntöisesti saman päivän aikana asian kiireellisyys huomioon ottaen. Käynnillä tutkimme eläimen ja pyrimme saamaan käsityksen sen voinnista ja elämänlaadusta kotona. Esitämme asiantuntijoina oman näkemyksemme tilanteesta päätöksenteon avuksi.