Kuninkojankaari 26B 20320 Turku p. 0400 717108     

Palvelut

Eläinlääkäripalvelu VALO keskittyy tarjoamaan laadukasta ja kiireetöntä terveydenhuoltoa ja perustason sairaudenhoitoa lemmikeille ja hevosille. Meillä eläinlääkäri on läsnä jokaisella käynnillä alusta loppuun asti. Lisäksi vastaamme itse puhelimeen, joten soittaessasi meille saat puhua suoraan eläinlääkärin kanssa.

Vastaanottokäyntien lisäksi teemme mielellämme kotikäyntejä.

Vastaanotollamme voidaan suorittaa pieniä eläimen rauhoitusta tai kevyttä nukutusta vaativia toimenpiteitä. Leikkauksista suoritamme ainoastaan kollikissojen kastraatioita.

Vastaanotolla on pieni myymälä, jonka valikoimissa on omia suosikkejamme koirien ja kissojen hoitotuotteista ja -välineistä sekä ensiaputarvikkeista. Meiltä saat aina hyvät ohjeet tuotteiden käyttämiseen.

Myymme laadukasta päivittäisruokaa koiran ja kissan tarpeisiin. Sairauden hoitoa tukevia reseptiruokia on saatavilla useammasta ruokamerkistä.

Eläinlääkäri VALOn tarjoamat palvelut kattavat perustason terveyden ja sairaudenhoidon. Panostamme ennaltaehkäisyyn ja pyrimme osaltamme tekemään arkielämästä entistä mukavampaa vinkkien avulla.